Tuesday, November 30, 2010

aku sibuk die pun nak sibuk gak..ishhh

sejak minggu last-last nih..makin banyak la plak aku tengok semut-semut menyibuk kan diri...
time aku duk setadi (eksyen lebih jela :P) ko duk main ke hulur ke hilir ekkk..
nahh  amik kauuu aku sembur ngan perfume aku..wahahaha /wahaha
pening lalat kaum-kaum semut...:P
nasib baik perfume je tau..kalo aku sembur ngan ridsect, tak ke lagi terseksa korang..huhu
selamat jalan semut! :D
ampunkan daku~

moral of the story:
aku sibuk kau jangan duk menyibukk..
hehehe...


p/s: lame tak create new entry..
bukan busy study..
tapi entah..
lepas abis exam ekkk...
there are stories to share!

5 comments:

eMMe said...

mati ke semut sembur dgn perfume pwincers ? hehehe... sian semot tu...
tak sempat say gud bye, hehehe...

EijA RoSniZa:) said...

waiting for your stories:)

pwincers said...

kak emme: lepas hidu perfume tuh diorg pening2 lalat..ade yang bergelimpangan dah..hahaha kesian tapi tuh laa sape suh main kat 'main road' nih...hahaha

hadiee said...

kalu aku bunuh ja semut2 tu, senang dan habis cerita. woha~

pwincers said...

sembur ngan perfume tuh kire bunuh dah tuhhh... :)

Related Posts with Thumbnails