Monday, November 8, 2010

dating with friends!

dating with them is fabulous!
is awesome!
is killing!
is amazing!
is incredible!
is everything!
hehehe

kitorang berjalan-jalan ke penang..
the first reason kitorang ke penang adelah nak pegi kenduri tahlil nenek raffi kat penanti..
after that kitorang jalan-jalan ke pulau thru ferry besar macam kat atas tuh..JJY pun dapat merasa naik gak..walaupun that is 2nd time..heee~ 
kitorang bermalam kat batu ferringhi..
jalan-jalan makan-makan jamu mata beli-belah and gelak tawa gurau senda snap sana sinu sama-sama

*when i did this picture..i just realized i dun have my own picture! pity me! and grab all the pictures from facebook and raffi's blog*




p/s: lepas nih xtaw la kite dapat date macam nih lagi ke tak ek..
maybe susah nak jumpe dah..maybe korang busy dengan kerjaya masing-masing..
but remember one thing: dun forget me! weeweee~

1 comment:

miya said...

haha dating dop ajok

Related Posts with Thumbnails