Tuesday, March 29, 2011

habuk penuh..

kalau nak anggap blog nih macam kotak pun boleh..
bayangkan kalau kotak lame tak dibuka n tak di sentuh..bukan ke penuh habukk???
kan kan kan?
huhuhuhu

bukan taknak peduli pasal belog nih..tapi busy..
busy bina badan busy makan busy tido busy merengek busy merapu..haha!
yelaaa saya kan PENGANGGUR! not nice word for me rite now T_T
bile..kapan..mau dipertemukan kerja..
kalau bukan kerja pun bagi la aku nikah awal..
at least ade benda yang boleh aku buat...hahaha

time kasih kat kawan-kawan yang lawat belog nih..
and tak lupa kat member yang dah jadi follower saya..
will follow u soon..
:)



status: Penganggur terhormat
lokasi: rumah terchenta
kesukaan: tido makan tgk tv..
perkembangan: kembang luar dalam..mak kate tak payah gi keje jauh..haha



p/s: hingga jumpe lagi.....muahhhhhhhx!

1 comment:

amymemey said...

kadang2 bende yang berhabuk tu lah lebih berharga.. ^_^

Related Posts with Thumbnails